Selecteer een pagina
Een goed verhaal blijft hangen.

Studio Kokosnoot distilleert waardevolle verhalen en creëert daarmee videos die relevant inspireren, informeren, motiveren, stimuleren en verbinden. Wij maken op persoonlijke wijze, met liefde voor film- en marketing kennis doordachte videos voor gedreven ondernemers met een verhaal.

Studio

Kokosnoot

Het verhaal is het geheim van een goede video. Studio Kokosnoot luistert, vraagt, prikkelt en kraakt stevige nootjes. Daarmee leggen we trots, passie en jouw visie als ondernemer bloot, dat is wat onze video’s zo bijzonder maken.  Wat is jouw verhaal?

Video = marketing 

Het succes en de impact van een video hangt af van hoe goed de inhoud is afgestemd op de ontvanger. Niet elke videomaker kent de kracht van marketing, niet elke markteer kent de kunst van video. Wij combineren jouw goede verhaal met onze marketingkennis en liefde voor video.

OVER ONS

Ultieme uiting van creativiteit 

Studio Kokosnoot is ontstaan vanuit een voorliefde voor video, een ondernemende geest en een commercieel instinct die door opleidingen en praktijkervaring samengesmolten zijn.

Video is voor ons de ultieme uiting van creativiteit. De ultieme tool om een verhaal te vertellen door een combinatie en montage van beeld, muziek, visuals, geluid en sterke verhalen. Videos hebben drie scheppingen waarin we waarde toevoegen, waarin we het verschil maken en ons ei kwijt kunnen.

Bakkie doen?

Bel of stuur ons gerust een email als je met ons in contact wilt komen. We zullen zo spoedig mogelijk een reactie geven. Volg ons ook op social media!

©2024 Studio Kokosnoot

SOCIAL MEDIA

Instagram

LinkedIn

Youtube

LOCATIE

Planetenlaan 5
2024EN Haarlem
Nederland

MAILING